linjefag

Dykking

Bli med ned og opplev en fantastisk virkelighet i en ny dimensjon! Dykking er linja for deg som vil utforske verden under havoverflaten.

Bli en erfaren dykker

Bli med ned og opplev en fantastisk virkelighet i en ny dimensjon! Dykking er linja for deg som vil utforske verden under havoverflaten. Vi har utstyr til din disposisjon både i undervisning og fritid. Skolens fantastiske beliggenhet gjør at vi kan dykke rett fra brygga, eller vi kan reise ut i skjærgården i vår egen dykkebåt M/S Risøy. På Risøya utdanner vi studenter helt opp til divemasternivå, og du vil få muligheten til å logge så mange dykk du ønsker.

Vi bruker PADI sin utdanningsstige, og tilbyr følgende internasjonalt godkjente kurs:

I tillegg til dette, bruker vi mye tid på følgende emner:

  • Livet i havet
  • Utstyr, vedlikehold og enkle reparasjoner
  • Båtbruk

Det blir også mulighet for å gjennomføre Divemasterkurs etter skoleårets slutt.

Et hav av muligheter

På Risøya kan du ha allsidig og variert timeplan. Med linjefag , sideemne og valgfag kan du sette sammen ditt drømmeår, og ha tre ulike fag i uka.

Legesjekk?

Tregnger du skjema for legesjekk finner du det her:

Padi Legeskjema


Utstyr

Dsc 0146

Du vil få tildelt utstyr du kan bruke hele året!

Det vil si at du kan dykke så mye du ønsker! Det er mulig å logge godt over 100 dykk i løpet av din tid som student på denne linja. Det er opp til deg!

Nærhet

Mg 7313

Vår beliggenhet gir deg fantastiske muligheter til å bli en god og trygg dykker!

Vårt nærmeste dykkested, Renna, ligger 50 meter unna matsalen! Her vil du se fiskestimer, hummer, krabbe og et yrende makroliv! Om kvelden og natten kan du svømme i et hav av morild!

Det er maks 18 meter dybde i dette området, noe som gjør det til en god plass for å utvikle seg som dykker i trygge omgivelser.

Anbefalt studiereise til Maldivene

Maldivene

I mange år har Risøya dratt på dykketokt til fremmed farvann, og vår siste erobring er Maafushi, Maldivene.  Mafushi byr på god sikt og variert dykking, her er korallhager, bratte vegger, vrak, grotter og et yrende undervannsliv med hai, delfiner, skilpadder og tusenvis av fargerike korallfisk. Liker du undervannsverdenen vil du elske Maldivene!  Ta en titt på siden til dykkersenteret vi bruker der nede og gled deg!

https://www.maldives-passions.com/

Denne reisen er en studiereise, det vil si at kostnaden ved reisen kommer som et tillegg, og at reisen er åpen for alle studenter som har godkjent dykkersertifikat, uavhengig av hvilken linje de går på.

Portrett Charlotte

LINJELÆRER

Charlotte Lindvik
(+47) 37 19 93 50
charlotte.lindvik@risoy.fhs.no

FELLESREISE OG FELLESFAG

Alle studenter har fellesfaget Leve og lørdagsseminar. På vinteren drar alle linjer sammen på fellesreise til høyfjellet.

Les mer

LINJEFAG

Studieretningen du velger for hele året.

SIDEEMNER

Fordypningsfag du velger før og etter jul.

VALGFAG

Fag du velger fire ganger i året.

STUDIEREISER

Reiser du kan velge i tillegg til linjereisene.

Design og utvikling: innoventi

Risøyveien 15, 4912 Gjeving
Tlf: 37 19 93 50
post@risoy.fhs.no