linjefag

Dykking Maldivene

Bli en erfaren dykker! Risøya og Raet nasjonalpark er et dykkeeldorado. Vi reiser til Maldivene for å dykke i tropisk farvann. I tillegg kan du velge å være med på flere av studiereisene våre.

Bli med ned og opplev en fantastisk virkelighet i en ny dimensjon! Dykking er linja for deg som vil utforske verden under havoverflaten. Vi er et Padi Educational Facility og har utstyr til din disposisjon både i undervisning og fritid, samt eget basseng! Skolens fantastiske beliggenhet gjør at vi kan dykke rett fra brygga, eller vi kan reise ut i skjærgården i vår egen dykkebåt M/S Risøy. Vi utdanner elever helt opp til instruktørnivå, og du vil få muligheten til å logge så mange dykk du ønsker. Risøya har tradisjoner for dykkeopplæring som går helt tilbake til 1965, og hvert år utdanner vi omkring 40-50 nye grunnkursdykkere.

 Følgende er inkludert i linjekostnaden:

  • Padi Open Water kurs
  • Padi Advanced kurs
  • Padi Rescue diver kurs
  • EFR førstehjelpskurs
  • Full tilgang til komplett dykkerutstyr hver dag, hele året
  • Splitter ny tørrdrakt som kun du bruker
  • Dykkereise til Maafushi, Maldivene. En fantastisk reise til en fantastisk plass.

Vi holder også Padi Divemaster kurs etter skoleslutt, for de som er interessert i dette.

Risøya har et aktivt og kompetent miljø for dykking, og jobber for at våre elever skal få oppleve fantastisk dykking under trygge og sikre forhold.

Har du lyst til å gjøre noe helt annet en dag i uka? Kanskje du vil lære å spille gitar, kanskje du er glad i dans eller trening? Vil du kjenne vinden i håret ombord i seilbåt, eller lære å tegne? På Risøya har du et hav av muligheter! Velg et sideemne en dag uken i tillegg til linjefaget ditt!

Hopp i det!

Risøya er kjent for et utrolig godt miljø. På en egen øy blir samholdet ekstra fint og inkluderende. Stor allsidighet i fag, aktiviteter og reiser gir deg nye perspektiv og mange lærerike opplevelser.

SØK NÅ

Utstyr

Dsc 0146

Du vil få tildelt utstyr du kan bruke hele året!

Det vil si at du kan dykke så mye du ønsker! Det er mulig å logge godt over 100 dykk i løpet av din tid som student på denne linja. Det er opp til deg!

Nærhet

Mg 7313

Vår beliggenhet gir deg fantastiske muligheter til å bli en god og trygg dykker!

Vårt nærmeste dykkested, Renna, ligger 50 meter unna matsalen! Her vil du se fiskestimer, hummer, krabbe og et yrende makroliv! Om kvelden og natten kan du svømme i et hav av morild!

Det er maks 18 meter dybde i dette området, noe som gjør det til en god plass for å utvikle seg som dykker i trygge omgivelser.

Maldivene

Maldivene

I mange år har Risøya dratt på dykketokt til fremmed farvann, og vår siste erobring er Maafushi, Maldivene.  Mafushi byr på god sikt og variert dykking, her er korallhager, bratte vegger, vrak, grotter og et yrende undervannsliv med hai, delfiner, skilpadder og tusenvis av fargerike korallfisk. Liker du undervannsverdenen vil du elske Maldivene!  Ta en titt på siden til dykkersenteret vi bruker der nede og gled deg!

https://www.maldives-passions.com/


Bli kjent med Dykker-linja

Få mer innblikk i livet på Risøya, de spennende reisene og de flotte menneskene:

Portrett Charlotte

LINJELÆRER

Charlotte Lindvik
(+47) 37 19 93 50
charlotte.lindvik@risoy.fhs.no

FELLESREISE OG FELLESFAG

Alle studenter har fellesfaget Leve og lørdagsseminar. På vinteren drar alle linjer sammen på fellesreise til høyfjellet.

Les mer

Risøyveien 15, 4912 Gjeving
Tlf: 37 19 93 50
post@risoy.fhs.no