linjefag

Reise, livsstil & helse

Lev et sunt liv, med god mat, trening og engasjement for andre. Bli med på reiser til Barcelona, Spania og til Cinque Terre, Italia. I tillegg kan du velge å være med på flere av studiereisene våre.

For deg som er opptatt av livsstil og helse! Lær å lage sunn mat, og kom i form i unik natur. Treningen består av både crossfit og yoga, styrke og utholdenhet i et helseperspektiv. Vi opplever spa og velvære, både i nærmiljø og på reiser. Du får aktivitetslederkurs, et trenerkurs fra Norges Idrettsforbund, støttekontaktkurs og badevaktkurs med førstehjelp. 

Dette er inkludert i linjekostnaden:

  • En ukes reise til Barcelona
  • Opplev vakre Cinque Terre i Italia
  • Opphold på Kragerø Spa resort
  • Tur til Lyngør Fyr
  • Kurs i mindfulness og yoga
  • Aktivitetslederkurs
  • Støttekontaktkurs
  • Badevaktkurs

Bli med på en annerledes reise!

Har du lyst til å gjøre noe helt annet en dag i uka? Kanskje du vil lære å spille gitar, kanskje du er glad i dans eller trening? Vil du kjenne vinden i håret ombord i seilbåt, eller lære å dykke? På Risøya har du et hav av muligheter! Velg et sideemne en dag uken i tillegg til linjefaget ditt!

Hopp i det!

Risøya er kjent for et utrolig godt miljø. På en egen øy blir samholdet ekstra fint og inkluderende. Stor allsidighet i fag, aktiviteter og reiser gir deg nye perspektiv og mange lærerike opplevelser.

SØK NÅ

Våre reiser

Linjereise til Barcelona:

1-barcelona.jpg#asset:493


Vi reiser til Barcelona i starten av skoleåret, for å bli godt kjent med hverandre, og for å få en god start på det faglige som gjelder mat og trening. Vi skal gjøre yoga og pilates, crossfit, og vi skal trene på stranden. Vi skal på tapas-kurs, og dere skal lage mye mat i egne leiligheter. Det blir også tid til å utforske Barcelona by.

 

Linjereise til Cinque Terre:

1-IMG_0413.JPG#asset:491


På våren reiser vi til Italia, til vakre Cinque Terre. Det er en reise med fokus på helse, både fysisk og mental helse. Vi skal på vandreturer i fantastisk natur, spise italiensk is, og oppleve italiensk kultur.

 

Kragerø Spa Resort:

1-_MR11415.JPG#asset:490


I den mørkeste årstiden tar vi turen til flotte Kragerø Spa. Her skal vi oppleve gleden og nytten ved rekreasjon og spa. Vi skal trene, spise god og sunn mat, og nyte utsikten over Kragerøfjorden i utendørs basseng, boblebad eller badstue. 

Mer om linja

Lag og spis sunn og god mat 

PA21305.jpg#asset:333

Et sunt og riktig kosthold gir oss bedre helse.

Kom i form 

Uansett hvilken form du er i skal du få oppleve gleden det gir å være i aktivitet. Vi trener eller er i aktivitet hver linjedag.

Yoga og meditasjon

yoga.jpg#asset:346

Yoga og meditasjon kan fungere godt som stressmestring i en travel hverdag, i tillegg til at det er flott styrke- og bevegelighetstrening.

Aktivitetslederkurs

MR11235.JPG#asset:348

Dette er et kurs fra Norges Idrettsforbund, som utdanner deg til trener innen barneidrett.

Solidaritet

I løpet av året samler vi inn penger til et barnehjem vi har samarbeid med, i Peeteli Tallinn.

Som en del av emnet solidaritet gjennomfører vi et støttekontaktkurs. Der får du lære om det å kunne bidra i forhold til andre mennesker og om forskjellige funksjonshemminger. Du vil også få muligheten til å prøve deg som støttekontakt.


Interessert i Reise, Livsstil & Helse?

Meld deg på lista og få innblikk i hverdagen vår, reisene og bli kjent med noen av elevene på linja:

FELLESREISE OG FELLESFAG

Alle studenter har fellesfaget Leve og lørdagsseminar. På vinteren drar alle linjer sammen på fellesreise til høyfjellet.

Les mer

Risøyveien 15, 4912 Gjeving
Tlf: 37 19 93 50
post@risoy.fhs.no