linjefag

Trening, friluftsliv og reise

Ikke sitt inne når alt håp er ute, sa Dag Evjenth en gang. Vi er enig med Dag, og kommer i knallform blant vakker skjærgård og variert Sørlandsnatur. I tillegg reiser vi på treningscamp i selveste Los Angeles, California! Lyst på enda mer reising? Bli med på en av våre andre studieturer i tillegg da vel!

Dediker et helt år til trening og friluftsliv! Vi kommer i vårt livs form samtidig som vi nyter fantastiske naturopplevelser i vakker skjærgård og variert Sørlandsnatur sammen med gode venner. Det er tre ting på én gang det - full pakke, med andre ord! Vi drar på tur på fjellet, i skogen og selvfølgelig på sjøen, samt treningscamp i Los Angeles! Alle jobber aktivt med å skape et engasjerende, skapende og trygt miljø i klassen. I løpet av året får du utstyr du kan bruke fritt etter undervisning i vakker natur som ligger 20 meter fra soverommet.

Fysisk aktivitet, flotte folk og fantastiske naturopplevelser - hjertelig velkommen til oss på trening, friluftsliv, reise!

Ti gode grunner for å velge Trening, friluftsliv, reise:

  1. LOS ANGELES! Treningscamp ved de verdensberømte og vakre California beaches og i the Valleys
  2. Du får en egen kajakk gjennom hele året som også kan brukes på fritiden - inkludert er også grunnkurs havkajakk
  3. Bli med oss på vinterfriluftsliv; vi dekker temaer som bo i snø, topptur, skred og generell ferdsel vinter
  4. Vi driver med morsom og utfordrende utholdenhets- og styrketrening i mange ulike former. For å kartlegge formen vår, utfører vi en grundig labtest.
  5. Du får fridykkerkurs og mulighet til å bruke vårt dykkerutstyr også på fritiden!
  6. Bli med på varierte og morsomme aktiviteter! Vi presser oss selv både med en farmerchallenge og i crossfit
  7. Vi driver med både seiling og annen båtbruk - alt utstyr kan også brukes på fritiden!
  8. Vi reiser på flotte sørlandsferder i egen “bakhage”
  9. Under egenuka velger du selv om du vil være med på tur eller trene hjemme på Risøya
  10. Lyst på enda mer reising? Bli med oss på studietur til Kroatia eller Maldivene!

Hopp i det!

Risøya er kjent for et utrolig godt miljø. På en egen øy blir samholdet ekstra fint og inkluderende. Stor allsidighet i fag, aktiviteter og reiser gir deg nye perspektiv og mange lærerike opplevelser.

SØK NÅ

Reise

LOS ANGELES

muscle-beach-is-coming-to-mission-bay.jpg#asset:499

Vi reiser på treningscamp til englenes by Los Angeles i solrike California for å la oss inspirere av det nyeste innen treningstrender. Her skal vi besøke Muscle Beach Gym hvor vi virkelig får testet styrken. Her har den østeriske Terminator, nå politiker Arnold Schwartzenegger tilbrakt mye tid - Los Angeles er tross alt drømmenes by. Vi reiser også innom Beverly Hills og Hollywood, kanskje vi ser en kjendis eller to? Ellers nyter vi de fantastiske strendene; her blir vi godt kjent med hverandre og bygger et strålende klassemiljø over et slag sandvolleyball, fotball og kanskje en sandslottkonkurranse. 

MER INFORMASJON FRA LINJA:

TRENING

Bruk et år på å komme i skikkelig god form. Allsidig trening er et mål hos oss, gjerne ute i naturen.

Testlab

Du får personlig treningsveiledning og kontrollert formutvikling i testlaboratoriet både høst, vinter og vår.

Nybegynner eller ekspert? Du setter dine egne treningsmål som vi jobber mot gjennom året!


FRILUFTSLIV

Naturen gir store opplevelser. Vi oppsøker naturen med kajakk, til fots, på ski, med dykkemaske og med båt. Kunsten er å holde seg tørr, varm og mett i skiftende omgivelser.

Havkajakk

Bli en komplett og selvstendig padler. Ved skolestart får du tildelt din egen kajakk som du får bruke så mye du ønsker hele året! Vi har en unik nærhet, du kan dra rett fra internatet og ut i Raet nasjonalpark hvor flotte naturopplevelser venter på å bli oppdaget

Vinter

Vinteren er en fantastisk årstid, vi bruker den for alt den er verdt. Treningssamling på ski, utholdenhetstrening i snø, instruksjon i telemark/alpint/snowboard, gjennom-isen øvelse, vinterpadling med tørrdrakt og vinterfriluftslivets hemmeligheter.Vil du vite mer?

Meld deg på lista og få innblikk i hverdagen, reiser og bli kjent med noen av elevene på linja:

FELLESREISE OG FELLESFAG

Alle studenter har fellesfaget Leve og lørdagsseminar. På vinteren drar alle linjer sammen på fellesreise til høyfjellet.

Les mer

Risøyveien 15, 4912 Gjeving
Tlf: 37 19 93 50
post@risoy.fhs.no