Internat

På Risøya bor elevene i tre internater, de fleste bor i 3. eller 4. etasje i Hovedbygget, en gruppe bor i vårt nye internat, Landgangen, og en gruppe bor i Bassengbygget.

PER6056.jpg#asset:311

Elevene bor enten på dobbeltrom eller enkeltrom, men vi anbefaler elevene våre å søke seg til dobbeltrom, kanskje kommer du til å dele det med en av dine beste venner?

P134740-001.jpg#asset:369
Uansett hvor du bor, vil du oppleve at internatlivet er et aktivt liv med mange muligheter, trenger du noen å spille innebandy med i gymsalen, må du sjelden  bevege deg langt før du har funnet nok spillere til to lag.

PER7104.jpg#asset:312

Vi har en stor stue og noen flere små, men det er Peisestua som er det viktigste samlingsstedet på ettermiddagene og kveldene. Her er det musikkanlegg, flatskjerm, biljard og internett.
Internett har vi forøvrig også i andre fellesrom og i de fleste internater, men vi har ikke nok kapasitet til fildeling og tunge nedlastinger for alle brukere.

PER7490.jpg#asset:313
Selv om Peisestua er et viktig samlingssted, er nok skolens hjerte i matsalen. Matsalen er naturligvis samlingspunktet under de fire daglige måltidene, men det er mer en en kantine. Her formidles beskjeder, avtaler gjøres for ettermiddagens bandøving, kveldsaktiviteter annonseres og gode vennskapsbånd knyttes. Å møte gode venner over en kopp te etter kveldsmaten er absolutt med på å gi et år for livet!

Fellesrom

PER7300.jpg#asset:316

Matsalen, peisestua og gymsalen er viktige rom.  Matsalen er lys og trivelig, her kan måltidene bli lange og næringsrike både for kropp og sjel.  Peisestua er møtested hver kveld, enten i organisert aktivitet, eller bare som arena for godt vennskap.  Gymsalen samler studentene til fotball, volleyball, innebandy, klatring og mye annen god trening.

P134927.jpg#asset:315

Gå tilbake

Design og utvikling: innoventi

Risøyveien 15, 4912 Gjeving
Tlf: 37 19 93 50
post@risoy.fhs.no