linjefag

E-sport, in game

Virkeligheten opphører; i spillets verden har du superkrefter og bekjemper grusomme fiender i fantastiske univers. For å vinne på den digitale slagmarken, kreves det finpussede ferdigheter innen både strategi, teknikk, kommunikasjon og lagarbeid. Ved Risøyas nye linje utvikler vi oss som spillere - sammen!

Er du en av de mange som opplever glede og spenning gjennom e-sport? Ved Risøyas nye e-sportlinje dyrker vi din lidenskap for å spille med venner og på lag. I tillegg til å glede oss over spillenes verden, jobber vi strategisk med teknikk, ferdigheter, spillpsykologi, teambuilding, kommunikasjon og lagarbeid. Vi finner inspirasjon og vekker konkurranseinstinktet ved noen av verdens største internasjonale e-sport-arrangementer! Er det du som tar førstepremien med hjem til Risøya? Lagmoralen og vennskap vedlikeholder vi omgitt av flott skjærgård og Sørlandsnatur.


Ti gode grunner til å velge E-sport, in game:

1. Vi klemmer til og reiser på en tettpakket inspirasjonstur til et av verdens beste gamingarrangement! Opplev verdens største stjerner innenfor spillverdenen. (Mer informasjon om linjetur kommer)
2. Pokalen skal hjem til Risøya! Vi tester konkurranseinstinktet og nerver under store LAN - fine premier har de også.
3. Bli med i Risøyas eget LAN. Du får dessuten din egen plass hvor du kan bygge opp stasjonen din slik du ønsker.
4. For å bli best i e-sport, må du kunne samarbeide med lagkameratene dine. Vi jobber derfor med teambuilding - både foran PC´en og ute i flotte omgivelser
5. Vi tror at gode spillhoder er festet på sunne, friske kropper. Derfor har vi fokus på morsomme fysiske aktiviteter, ernæring og livsstil.
6. Både tekniske, analytiske og strategiske ferdigheter må være på plass om du skal lykkes med e-sport. På Risøyas nye linje utvikler vi både hodet og fingrene.
7. Vi konsentrerer oss om de største internasjonale spillene, blant annet Counter Strike Global Offensive, League of Legends, Fornite Battle Royale og Dota 2
8. Alle store idrettsutøvere har kontroll på tankene sine. Mental trening og en introduksjon til spillpsykologiens verden står derfor på timeplanen.
9. I løpet av skoleåret deltar vi på flere store LAN - vi satser på å få med oss noen premier hjem.
10. Vi tror at individuell utvikling gjøres best sammen med andre. På Risøya har vi et fantastisk miljø vi er så stolte av - bli en del av gjengen vår du og!

Hopp i det!

Risøya er kjent for et utrolig godt miljø. På en egen øy blir samholdet ekstra fint og inkluderende. Stor allsidighet i fag, aktiviteter og reiser gir deg nye perspektiv og mange lærerike opplevelser.

SØK NÅ

Reise

Internasjonalt e-sportarrangement:
Vi reiser på inspirasjonstur til et av verdens største e-sport-arrangementer! Her er dagene fulle og programmet tettpakket med spillmoro. Kanskje du får en selfie sammen med noen av verdens beste spillere? 

Konkurranse - LAN:
Har du det som trengs for å gå til topps innenfor e-sport? Vi tester våre ferdigheter under store, organiserte LAN. Om ikke vi får pokalen hjem til Risøya, kan vi uansett love mye moro og nervepirrende utfordringer

(Da linjen og linjeturene fortsatt er under planlegging, kommer ytterligere informasjon om disse så snart vi vet noe mer)

FELLESREISE OG FELLESFAG

Alle studenter har fellesfaget Leve og lørdagsseminar. På vinteren drar alle linjer sammen på fellesreise til høyfjellet.

Les mer

Risøyveien 15, 4912 Gjeving
Tlf: 37 19 93 50
post@risoy.fhs.no