linjefag

Gaming, Europa

Virkeligheten opphører; med headsettet på forsvinner all støy, og adrenalinet stiger. Alt fokus er på deg og dine medspillere som gjennomgår intense matcher for å stå igjen som seirende! For å vinne på den digitale slagmarken, kreves det finpussede ferdigheter innen både strategi, teknikk, kommunikasjon og lagarbeid. Ved Risøyas nye linje utvikler vi oss som spillere - sammen!

Er du en av de mange som opplever glede og spenning gjennom gaming? På Gaming Europa dyrker vi din lidenskap for å spille med venner og på lag. I tillegg til å glede oss over forskjellige spillunivers, jobber vi strategisk med taktikk, ferdigheter, spillpsykologi, teambuilding, kommunikasjon og lagarbeid. Vi finner inspirasjon og vekker konkurranseinstinktet ved noen av verdens største internasjonale e-sport-arrangementer! Bli med å opplev e-sport på nært hold, både som tilskuer og utøver! Synes du e-sport er spennende, kan klassen også melde seg inn i Telialigaen! Lagmoralen og vennskap vedlikeholder vi omgitt av flott skjærgård og Sørlandsnatur.

På denne linja utvikler du deg som enkeltspiller og som lagspiller. Kombinér gaming med en aktiv og sosial hverdag. På Risøya får du brukt mange sider av deg selv.

Ti gode grunner til å velge Gaming, Europa:

1. Vi klemmer til og reiser på en tettpakket inspirasjonstur til et av verdens beste gamingarrangement! Opplev verdens største stjerner innenfor spillverdenen.
2. Vi tester konkurranseinstinktet og nerver under store LAN
3. Bli med i Risøyas eget LAN. Du får dessuten din egen plass hvor du kan bygge opp stasjonen din slik du ønsker.
4. For å bli god, må du kunne samarbeide med lagkameratene dine. Vi jobber derfor med teambuilding - både foran PC´en og ute i flotte omgivelser
5. Vi tror at gode spillferdigheter henger sammen med god helse. Derfor har vi fokus på morsomme fysiske aktiviteter, ernæring og livsstil.
6. Både tekniske, analytiske og strategiske ferdigheter må være på plass om du skal lykkes i gaming. På Risøyas gaminglinje utvikler vi både hodet og fingrene.
7. Vi konsentrerer oss om de største internasjonale spillene, blant annet Counter Strike Global Offensive, League of Legends og Player Unknowns Battlegrounds, samtidig som vi også tester ut andre spill.
8. Alle store idrettsutøvere har kontroll på tankene sine. Mental trening og en introduksjon til spillpsykologiens verden står derfor på timeplanen.
9. Du vil selvfølgelig få mulighet til å forbedre deg i ditt favorittspill!
10. Vi tror at individuell utvikling gjøres best sammen med andre. På Risøya har vi et fantastisk miljø vi er så stolte av - bli en del av gjengen vår du og!

Følg oss på Instagram!

Se også: Hva koster det?

Hopp i det!

På Risøya kan du senke skuldrene, og gi deg selv et lærerikt studieår der du selv legger lista for prestasjonene.

SØK NÅ

Våre reiser

Vi tester våre ferdigheter under store, organiserte LAN. Om ikke vi får pokalen hjem til Risøya, kan vi uansett love mye moro og nervepirrende utfordringer. 

sean-do-785161-unsplash.jpg#asset:560

Dreamhack winter:

Vi reiser på inspirasjonstur til et av verdens største e-sport-arrangementer, DREAMHACK WINTER, WORLD OF GAMERS. COMMUNITY OF FRIENDS. Vi legger opp til fulle dager og tettpakket program. Kanskje du får en selfie sammen med noen av verdens beste spillere? 

Internasjonalt e-sportarrangement:

Du kan være med å bestemme hvilket arrangement vi skal reise til. Hvor har du lyst til å reise? Har du et arrangement i Europa du har drømt om å besøke, kan drømmen bli virkelighet dette året. 

Mer om linja

20191008 123753

Vi rigger klasserommet med alt som trengs av utstyr. Skolen har bord og stoler, og du tar selvfølgelig med deg din gamingpc.

Noe helt annet?

Har du lyst til å gjøre noe helt annet en dag i uka? Kanskje du vil lære å spille gitar, kanskje du er glad i dans eller friluftsliv? Vil du kjenne vinden i håret ombord i seilbåt, eller lære å klatre? På Risøya har du et hav av muligheter! Hos oss kan du velge et sideemne en dag uken i tillegg til linjefaget ditt!

Meld deg på nyhetsbrev

Så oppdaterer vi deg på e-post innimellom;-)

Fellesfag for kropp og sjel

Hele skolen er sammen om fellesfaget Leve og lørdagsseminar. De er våre samfunnsfag, religionsfag, filosofifag og kroppsøvingsfag.

Les mer

Risøyveien 15, 4912 Gjeving
Tlf: 37 19 93 50
post@risoy.fhs.no