linjefag

Musikk, dans, drama, Los Angeles

Har du en rockestjerne i magen? Er du vår neste Wenche Foss? Dette er linja som utvikler din indre trekkspillfantast, teaterdiva eller singer/songwriter! Vi reiser til englenes by Los Angeles og kule London for å suge til oss den beste inspirasjon.

Se for deg at du setter deg ned ved pianoet og bare spiller. Setter pennen mot papiret og tryller frem de flotteste sangtekster. Skaper hylende latterkramper blant publikum etter fremføringen av en aktuell dialog. Vår nye linje Musikk, dans, drama gir deg mulighet til å rendyrke din lidenskap for skapende kunst - i et helt år! Vi har lang erfaring med å tilpasse undervisningen vår; her kan du derfor trygt søke, uansett nivå. Risøya syder over av kreativitet og utstyr, vi har velutstyrte klasserom og en flott flerbrukshall hvor vi setter opp konserter og andre arrangementer.

Ti punkter gode grunner til å velge Musikk, dans, drama, Los Angeles:


1. LOS ANGELES! I drømmenes by er alt mulig - vi suger til oss kreativ inspirasjon i verdens stjernefabrikk nummer en.
2. LONDON! Kule London har lange tradisjoner for skapende scenekunst. Kunst, kultur og musikalopplevelser står på timeplanen.
3. Du får opplæring i sang og stemmebruk; vi tester det vi har lært i a capella-grupper. ALLE kan synge med den riktige opplæringen!
4. Vi prøver oss som låtskrivere; her er takhøyden stor og vi oppmuntrer og hjelper hverandre for å finne de beste formuleringene
5. Du får gitar- og/eller ukuleleopplæring. Det er nemlig ingenting som å klimpre “somewhere over the rainbow” på ukulele mens sola går ned i havet.. <3
6. Du får grundig scene- og koreografitrening - vi ønsker å skape magi fra scenen og gjøre den til vårt andre hjem.
7. Vi trener opp skuespillerteknikken vår og funderer på om Hollywoods neste store stjerne kanskje befinner seg i klassen vår?
8. Du får pianoopplæring tilpasset ditt nivå - ved neste familieselskap kan du være forsanger!
9. Vi setter opp egne konserter, musikk- og teaterproduksjoner. Klarer vi å frembringe tårevåte øyne og stående applaus?
10. Vi tror at sunne, mette sjeler presterer bedre på scenen - derfor får du også opplæring i mat, helse og trening.

Hopp i det!

Risøya er kjent for et utrolig godt miljø. På en egen øy blir samholdet ekstra fint og inkluderende. Stor allsidighet i fag, aktiviteter og reiser gir deg nye perspektiv og mange lærerike opplevelser.

SØK NÅ

Våre reiser

LOS ANGELES

Studios.jpg#asset:492


Det finnes ingen by som produserer så mange stjerner som fantastiske Los Angeles i USA! Kulturlivet er helt overveldende; i tillegg til stjernefabrikken Hollywood, finnes det også en rekke mindre scener som produserer smalere, og vel så bra kulturutrykk. Vi suger til oss så mye inspirasjon som mulig og håper vi blir smittet av amerikanernes herlige “alt er mulig”-holdning. Turen byr blant annet på en ukes teaterseminar med Anders Mordal.  Anders er en av Nasjonalteaterets mest allsidige skuespillere, med alt fra roller som «Marvin» i Jul i Svingen til å vinne Heddaprisen som Ibsens Dr. Stockmann. Alt dette gjør vi med Atlanterhavet og Los Angeles´ fantastiske strender som bakteppe.

LONDON

london.jpg#asset:50


Vibrerende London ønsker deg velkommen til en overdose kulturutrykk! Vår linjetur til London er like variert som byen selv; vi kikker på Buckingham Palace, Big Ben og Westminster Abbey, plukker opp de siste trendene i de kule bydelene Covent Garden og Camden Town og synger oss hese mens vi observerer musikaler på Londons berømte West End. Vi synes britene er verdens kuleste folkeslag; vi forsøker derfor også å plukke opp hva som skjer på de lokale småscenen rundt i byen.


Sideemne

Lyst til å bevege deg bort fra scenen et par ganger i uka? Velg et spennende sidemne! Kanskje seiling, friluftsliv eller verden under vann kan inspirere din neste sangtekst? 

Interessert i Musikk, Artist, Los Angeles?

Dette er linja for deg som elsker musikk. Lurer på hva vi driver med og om dette er noe for deg? Meld deg på lista og få innblikk i hverdagen, reiser og bli kjent med noen av elevene på skolen:

FELLESREISE OG FELLESFAG

Alle studenter har fellesfaget Leve og lørdagsseminar. På vinteren drar alle linjer sammen på fellesreise til høyfjellet.

Les mer

Risøyveien 15, 4912 Gjeving
Tlf: 37 19 93 50
post@risoy.fhs.no