Om Risøya

Risøy folkehøyskole tilbyr 11 forskjellige linjer, mange studiereiser, gedigen utstyrspark og perfekte treningsforhold på en enestående sørlandsøy.

Skolen ligger på en 500 mål stor øy, midt i den vakreste skjærgården på Sørlandet. Her kan du få vidunderlige opplevelser i, på og ved havet. Vi har en enorm utstyrspark, og du kan dykke, seile, padle og surfe rett fra brygga. Risøya byr på gode treningsforhold med flerbrukshall, styrkerom, sandvolleyballbane, gapahuk, fotballbane, flere klatreruter, fine turstier og flotte badeplasser. Vi har en fjellkirke, og et vakkert naturlandskap som inspirerer til gode opplevelser for kropp og sjel.

Undervisningen er forankret i et kristent verdigrunnlag. Våre stifterorganisasjoner er Sjømannskirken, Normisjon og Den norske Broderkrets på Havet.

Velkommen til et år for livet, med fokus på deg selv, samfunnet rundt deg, himmelen, havet og kloden vi lever på.

DJI_0009-001.JPG#asset:319


Slik kommer du til Risøy Folkehøyskole

Skolen er endestasjon for de lokale bussene i denne retningen i Tvedestrand kommune. Disse bussene bringer deg i kontakt med ekspressbusser mot Oslo, Kristiansand og Stavanger. Kort vei til Torp og Kjevik.Veibeskrivelse finner du her.

Aldergrense 18 år (du må fylle 18 år i løpet av høsten). Øvre aldersgrense 26 år. Ingen søknadsfrist.

Opptaket starter 1. februar. Skolestart lørdag 24. august 2019.

Filer til nedlasting:

Skolerute 1819

Skolerute 1920

Stilling ledig:

Ledig stilling som lærer ved linja Gaming Los Angeles
Risøyveien 15, 4912 Gjeving
Tlf: 37 19 93 50
post@risoy.fhs.no