Internat

På Risøya bor elevene i tre internater, enten på dobbeltrom eller enkeltrom. Vi anbefaler deg å søke dobbeltrom, kanskje kommer du til å dele det med en av dine beste venner? Uansett hvor du bor, vil du oppleve at internatlivet er et aktivt liv med mange muligheter.

Rommene:


På Risøya bor elevene i tre internater, de fleste bor i 3. eller 4. etasje i Hovedbygget, en gruppe bor i internatet Landgangen, og en gruppe bor i Bassengbygget.

Enkeltrommene vår finnes i internatet Bassengbygget, her er det lagt opp til at tre rom deler bad og toalett som befinner seg i gangen. Dobbeltrommene våre, i Hovedbygget og Landgangen, er satt sammen av to rom i en boenhet. Hvert rom har to senger, og hver enhet har eget bad og en liten kjøkkenkrok med kjøleskap og kokemuligheter. Rundt omkring i internatet finnes det også samlingsteder for mindre grupper som er hyppig brukt, det kan være for å se en serie sammen, spille noe, eller bare for å henge med venner.

Matsalen:

Matsalen er et viktig samlingsted i internatet, og er på mange måter internatets sentrum. I I matsalen, og på benkene utenfor, kan måltidene bli lange og næringsrike både for kropp og sjel, og i løpet av året er det mange som virkelig setter stor pris på fellesskapet rundt måltidene og alt det bringer med seg.

Peisestua:

Peisestua er et samlingssted hver kveld. Her har vi biljardbord, tv, musikkanlegg, piano og en hel mengde brettspill. Dette er en flittig brukt arene for sosiale aktiviteter, både organiserte og mer tilfeldige.

Bassenget:

Bassenget vårt er også en del av internatet. Dette kan elevene benytte seg av når de ønsker, etter å ha gjennomgått badevaktkurs. Vi har faktisk det første innendørs bassenget som ble bygget i Aust-agder, og det gjør fortsatt jobben. Garderober og badstue er nettopp pusset opp og bassenget er en svært populær aktivitet for alle våre elever.

Gymsalen:

Så har vi gymsalen. Der foregår alt av aktivitet, det er ballspill, yoga, crossfit, indoboard, lek og moro som gjelder her. Og du trenger sjelden å gå langt for å få med deg nok folk til å ha en riktig god treningsøkt her inne.

Risøyhallen:

Sist, men absolutt ikke minst(!) så må vi fortelle om vår nye flerbrukshall. Den åpner vi vinteren 2019, og den vil gi oss fantastiske aktivitetsmuligheter for alt av innendørs idrett og ballsport, samt klatring og styrketrening. Her vil vi få en klatrevegg på 10 meters høyde, og sammen med buldreveggen et klatreanlegg på godt over 100 m2. I styrkerommet setter vi inn spinningsykler, et stort crossfitrack, apparater, manualer, ringer, plyobokser, slynger og mere til. Dette ser vi virkelig frem til! I tillegg til at det vil være hall for trening og aktivitet, vil det også bli vårt eget kulturhus. Vi planlegger å arrangere konserter, sette opp teater og revyer, og vil gjerne at Risøyhallen, som den vil hete, skal bli brukt så mye som mulig.


Gå tilbake

Risøyveien 15, 4912 Gjeving
Tlf: 37 19 93 50
post@risoy.fhs.no