linje

Gaming

På Risøya utvikler vi oss som spillere - sammen.

Er du en av de mange som opplever glede og spenning gjennom gaming? På Gaming dyrker vi din lidenskap for å spille med venner og på lag. Vi finner inspirasjon og vekker konkurranseinstinktet på noen av verdens største internasjonale e-sport-arrangementer. Lagmoralen og vennskap vedlikeholder vi omgitt av flott skjærgård og Sørlandsnatur.

På denne linja utvikler du deg som enkeltspiller og som lagspiller. Og på Risøya får du brukt mange sider av deg selv. Derfor kan du kombinere gaming med en aktiv og sosial hverdag, sammen med andre som vil det samme.

Ti gode grunner til å velge Gaming:

  1. Vi tester konkurranseinstinktet og nerver under store LAN.
  2. Du får din egen gamingstol og pult i klasserommet, og setter opp din egen stasjon din slik du ønsker.
  3. For å bli god, må du kunne samarbeide med lagkameratene dine. Vi jobber med teambuilding - både foran PC´en og ute.
  4. Vi tror at gode spillferdigheter henger sammen med god helse. Derfor har vi fokus på fysiske aktiviteter, ernæring og livsstil.
  5. Både tekniske, analytiske og strategiske ferdigheter må være på plass om du skal lykkes i gaming. På Risøyas gaminglinje utvikler vi både hodet og fingrene.
  6. Vi er innom de største internasjonale spillene, blant annet Counter Strike Global Offensive, League of Legends, og Player Unknowns Battlegrounds, samtidig som vi også tester ut andre spill!
  7. Vi blir kjent med gamingens historie, ser på utviklingen av fagområdet og er innom etiske problemstillinger knyttet til gaming.
  8. Alle store idrettsutøvere har kontroll på tankene sine. Mental trening og en introduksjon til spillpsykologiens verden står derfor på timeplanen.
  9. Du vil selvfølgelig få mulighet til å forbedre deg i ditt favorittspill!
  10. Vi tror at individuell utvikling gjøres best sammen med andre. På Risøya har vi et fantastisk miljø vi er stolte av - bli en del av gjengen vår du og!

Vil du reise mer, har vi 3 valgfrie studiereiser: Seiling i Kroatia, Dykking i Maldivene og Friluftsliv på Svalbard!

Følg oss på Instagram!

Våre reiser

Vi tester våre ferdigheter under store, organiserte LAN. Om ikke vi får pokalen hjem til Risøya, kan vi uansett love mye morro og nervepirrende utfordringer. Bli med å opplev e-sport på nært hold, både som tilskuer og utøver!

Dreamhack winter:

sean-do-785161-unsplash.jpg#asset:560

Vi reiser på inspirasjonstur til et av verdens største e-sport-arrangementer, DREAMHACK WINTER, WORLD OF GAMERS. COMMUNITY OF FRIENDS. Vi legger opp til fulle dager og tettpakket program. Kanskje du får en selfie sammen med noen av verdens beste spillere?

Internasjonalt e-sportarrangement:

Du kan være med å bestemme hvilket arrangement vi skal reise til. Hvor har du lyst til å reise? Har du et arrangement i Europa du har drømt om å besøke, kan drømmen bli virkelighet dette året.

Mer om linja

20191008 123753

Innhold

I tillegg til å glede oss over forskjellige spillunivers, jobber vi strategisk med taktikk, ferdigheter, spillpsykologi, teambuilding, kommunikasjon og lagarbeid.

Gaming rom

Utstyr

Vi rigger klasserommet med alt som trengs av utstyr. Skolen har bord og stoler, og du tar selvfølgelig med deg din gamingpc.

Noe helt annet?

Har du lyst til å gjøre noe helt annet en dag i uka? Kanskje du vil lære å spille gitar, kanskje du er glad i dans eller friluftsliv? Vil du kjenne vinden i håret ombord i seilbåt, eller lære å klatre? På Risøya har du et hav av muligheter! Hos oss kan du velge en sidelinje en dag uken i tillegg til linjefaget ditt!

LP

LINJELÆRER

Lars Petter Einbu
(+47) 986 26 908
lars.petter.einbu@risoy.fhs.no

Fellesfag for kropp og sjel

Hele skolen er sammen om fellesfaget Leve og lørdagsseminar. De er våre samfunnsfag, religionsfag, filosofifag og kroppsøvingsfag.

Les mer

Hopp i det!

På Risøya kan du senke skuldrene, og gi deg selv et lærerikt studieår der du selv legger lista for prestasjonene.

SØK NÅ

Linjer

Risøyveien 15, 4912 Gjeving
Tlf: 37 19 93 50
post@risoy.fhs.no